woensdag 29 juli 2009

De duizendste post!

Ineens valt mijn oog erop, terwijl ik, verdrietig om zo weinig energie, mistroostig door mijn blogarchief zit te snuisteren. Dat waren nog eens tijden, toen een mens 's avonds kon thuiskomen en praktisch elke dag een postje op zijn blog kon zetten!

En zo dateert de vorige post ook alweer van een kleine week geleden, en ineens zie ik...

Dat was de duizendste post op Speels maar Serieus!

Hmmmmm... Aangezien ik soms wel flarden van postideeën heb, en aangezien ik die dan in een Worddocument bijhoud, weet ik dat een beetje post hier wel eens over twee bladzijden Word kan gaan ("teveel, te moeilijk, te lang en te luid"...). Dus eigenlijk heb ik de laatste drie en een half jaar een (kleine) tweeduizend bladzijden bij elkaar geschreven! Ik ben een echte veelschrijver! Als het allemaal als boek gepubliceerd was, dan had ik al een heel plankje bij elkaar!

Maar zoals ik altijd denk: als gelovige in het marktmechanisme neem ik aan dat de waarde van het product tendeert naar de prijs die je ervoor moet betalen. Dus...

Je voelt de nattigheid.

Maar geen nood. Gelukkig doe ik het voor het plezier. Jammer, dus, dat het momenteel doodgewoon niet gaat. Ik heb er best wel zin in, en ik weet zelfs waar ik zou over schrijven, alleen... De batterijen zijn op.

Op die manier krijgt een fatsoenlijke mens natuurlijk nooit tweeduizend posts bij elkaar.

1 opmerking:

tonny zei

toch volhouden Koen !
Ik vind dat een beetje blogger toch aan 5000 moet geraken ...:=)