maandag 4 maart 2013

De nakende beurscrash en de aanstaande GOUDEXPLOSIE

Van een site die zich "Slim Beleggen" noemt pluk ik via Twitter een paar url's:
En
 Over die volgende beurscrash vernemen we dit:

"Verbazingwekkende rally die 4 jaar heeft geduurd is over en uit
De beurs op Wall Street heeft over de afgelopen 4 jaar een verbazingwekkende stijging neergezet, waarbij de volatiliteit op historische recordniveaus is teruggevallen. Anderzijds heeft ook de Dow Jones Industrial Average Index een nieuw record bereikt.

Heel wat analisten vrezen echter dat het vet van de soep is. De verbazingwekkende rally die meer 4 jaar heeft geduurd is volgens hen over en uit. Meer zelfs: we zijn begonnen aan een nieuw crash-scenario dat zich voor onze ogen aan het ontwikkelen is.

Enkele argumenten die dit scenario staven: overgewaardeerde aandelen, politieke instabiliteit in Europa, aarzelend economisch herstel, currency wars en ga zo maar door. Laat u door het juiste advies bijstaan in turbulente beurstijden."

Van de nakende goudexplosie onthouden we dan weer:

"We verwachten in de komende maanden een inhaalrace van goud versus de inverse 5j TIPS. Een prijs van 2000 dollar en meer voor goud is dan niet meer uitgesloten. Dat wordt het langverwachte moment waarop de afgestrafte goudmijnaandelen parabolisch zullen versnellen. We zitten er klaar voor… u ook?
>>> Profiteer van de aanstaande GOUDEXPLOSIE: KLIK HIER"

Hmmmmm... "Over en uit"... "voor onze ogen"... "de komende maanden"... We zijn begin maart. Ik neem aan dat we daar iets van te zien moeten krijgen wanneer het begin juni is, nietwaar?

Ik hoop dat ik de intellectuele moed zal hebben hierop terug te komen, tegen 4 juni of zo, met dat goud boven de 2000 en de aandelenmarkten toch ettelijke tientallen percenten lager. In afwachting toch maar even een screenshot van de website van De Tijd:

Geen opmerkingen: