zondag 27 april 2014

De lezer die ook nog deelneemt aan de marathon...

... heeft bij zijn voorbereidingen misschien ook wel het artikel gelezen over "bezorg de deelnemers een overgetelijke doortocht" (1). Helemaal bovenaan staat een foto met een aantal duidelijk enthousiaste supporters, met vier kindjes op de voorgrond, en de grote mensen - zoals dat hoort - wat meer naar achteren. Kwestie van te kunnen zien, nietwaar?

Maar waar haalt zo'n organisatie in godsnaam haar foto's vandaan? Op basis waarvan kiest ze in godsnaam tussen het miljoen foto's die er zijn uitgerekend deze ene? OK, OK, natuurlijk gaat het voor een stuk om die lachende gezichtjes en dat soort dingen, maar toch...

Er is iets meer aan de hand. Iets dat maakt dat uitgerekend ik me nog veel meer dan andere mensen afvraag waarom ze uitgerekend deze foto hebben uitgekozen.

Ik kan u namelijk nog iets meer over die foto vertellen! Als je nog eens goed naar die vier kindjes kijkt, weet dan dat de voornamen van die kindjes respectievelijk "Sarah", "Lene", "Martha" en "Simon" zijn. En mocht de lezer zich vaag afvragen of hij die eerste en laatste naam hier niet al in combinatie met klanken als "kleuter" en "scholier" heeft zien staan, dan is het antwoord: absoluut.

Of hoe zou ik anders kunnen weten wat de voornamen van deze vier kindjes zijn?

-------------------------------------------------------
(1) http://www.dna.be/artikel/bezorg-de-marathonlopers-een-onvergetelijke-doortocht-door-berchem

Geen opmerkingen: