dinsdag 20 mei 2008

Onze VZW organizeert een barbecue!
















Onze VZW organizeert zijn jaarlijkse barbecue. Het is een gelegenheid om bij te praten, mensen te ontmoeten die je nog nooit ontmoet had, gesprekken te voeren tussen neoliberale bankiers en groene idealisten (1), en je te laten voorlichten over onderwerpen als ons bijenproject (2) of het schooltje in Kameroen (3): de geregelde lezer weet wel waarover ik het heb, en de anderen mogen met plezier een blik op de url's beneden werpen.

Natuurlijk is het betalend, en natuurlijk vragen we ook nog een centje voor een glaasje wijn of frisdrank, en weet dat het allemaal naar onze projecten zal gaan (na aftrek van de kosten weliswaar) zonder dat er enige bureaucratie of luxueuze hotelkamers gefinancierd mee zullen worden. Alles gaat rechtstreeks naar de biologen en hun medewerkers in Afrika. Dat maakt dat je absoluut niet beschaamd moet zijn om nog mensen mee te brengen, integendeel het spekt onze kassa en de dondergod weet dat we het kunnen gebruiken.

Dus ik plak de uitnodiging er aan: klik op het plaatje om het vergroten, en ik hoop, wie weet, eens enkele internetters te kunnen recruteren? Je zal merken dat de uitnodiging ook nog andere manieren laat zien om het schooltje te sponsoren: ook daarover zal er op de barbecue zelf best nog wel wat meer te vernemen vallen. En tenslotte is de kans reëel dat vedettes als peuter Sarah en baby Thomas ook van de partij zullen zijn...

---------------------------------------------
(1) http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2006/07/bij-de-barbecue.html
(2) http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2006/11/de-bijen-van-kameroen.html
EN http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2007/05/ons-bijenproject-einde-van-fase-n.html
EN http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2008/02/ons-bijenproject-een-eerste-potje.html
(3) http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2007/03/een-schooltje-in-kameroen.html

Geen opmerkingen: