donderdag 22 juli 2010

Gewoon geen zin om te bloggen

Als gevolg van een acute energie-dip - de warmte helpt ook niet - heb ik geen zin om te bloggen. Maar misschien was er wel iemand geïnteresseerd in mijn post van destijds, waarin ik heb uitgerekend hoe lang het zou duren voor, aan de huidige bevolkingsgroei, alle massa van de planeet Aarde, tot de laatste zandkorrel, tot de laatste grasspriet, tot de laatste molecule, helemaal, zou omgezet zijn in mens?

http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2010/01/de-hele-wereld-omzetten-in-mensen.html

Het onderwerp is intussen ter sprake gekomen op het (veel meer gelezen) blog van Luc Van Braekel:

http://lvb.net/item/8522

En omdat het onderwerp me zo interesseert, en omdat optreden op een plaats waar je heel veel meer interactie hebt dan op dit blog, zelfs bij een acute energiedip veel motiverender is, doe ik daar wel mee aan de discussie.

Maar geen zorgen. Het zou me geweldig verbazen als er niet binnenkort, bij het donkerder worden van de nachten, en koeler, en beter slapende kindjes, niet weer een normale bloggerij ontstond. Altijd behoudens natuur- en andere rampen, welteverstaan.

1 opmerking:

Anoniem zei

Je mag terecht spreken van een dipje Koen, immers om 6.33 uur al met ene Cogito in de clinch gaan over ' wat we niet kunnen weten ', dat ziet er inderdaad niet goed uit. En er was gisteren nog zo'n goed nieuws over de ' spaarcenten van de rijke Belgen die we met z'n allen zijn'....wat sommigen ook mogen beweren. Een eigenaardig verschijnsel vind ik het dat zaken als 'de voorspoed van de Belgen' ( om van de Vlamingen maar te zwijgen ) zelden onderwerp voor bloggers blijken te zijn. Meer zelfs, wanneer de standaard on line er toch aandacht aan besteedt, blijkt de respons bijna uitsluitend te komen van mensen die zeggen de cijfers niet te geloven, tja. Wat zou dat toch zijn met de blogcultuur? Gat in de markt?

il postino