maandag 13 augustus 2007

Omsingeling

Baby Thomas ligt in de arm van papa verzaligd aan een flesje te drinken. Peuter Sarah heeft ook behoefte aan aandacht, en komt met haar pop zo hard ze kan op het het hoofdje van baby Thomas timmeren. Baby Thomas knippert met zijn oogjes.

Baby Thomas die met zijn oogjes knippert, dat is het Thomale equivalent van een 10 op de schaal van Richter. Peuter Sarah wordt vriendelijk maar beslist gewezen op de nadelen van haar handelwijze.

Peuter Sarah trekt zich twee stapjes terug. Met grote oogjes staat ze rond te kijken. Dan begint ze onopvallend, terwijl ze af en toe steelse blikken op papa werpt, langs de rand van een langwerpig tafeltje te schuifelen. Als ze dat tafeltje helemaal zou volgen, bereikt ze langs de andere kant opnieuw de zetel waarin papa zit, die op zijn beurt Thomas op zijn arm heeft, die op zijn beurt melkske zit te drinken.

Peuter Sarah staat op het punt iets belangrijks te ontdekken. Iemand die meerdere jaren in clubverband go heeft gespeeld, kan je niet zo gemakkelijk omsingelen zonder dat hij iets in de gaten heeft.

Mis, poes.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ze zal nog wel eens winnen Koen. De vraag is of je dan in de gaten zult hebben dat ze gewonnen heeft
:-)

Die eeuwige generatiestrijd toch!
Succes, Benny