zondag 8 juli 2007

Baby Thomas slaapt goed.

Voor de vierde nacht op rij is baby Thomas één keer wakker geworden. s'Avonds tankt hij eens goed bij rond 22.00 uur, 's nachts is het tussen drie en vier uur prijs, en 's morgens wordt hij wakker van de lange monologen van zijn zus.

Van die monologen hoeft de lezer zich niet veel voor te stellen. "Awawawawawaaaaàààà, vogel! èèèèèèèè.... autoo!... duhduhduhduh...

Enzovoort.

We krijgen, met andere woorden, ongeveer vijf minuten om er met een grote fles melk te staan, voor de decibels op de rest van de wereld worden losgelaten.

Maar ze is zeer lief tegen baby Thomas. Ze doet heel druk, voelt zich af en toe erg onzeker en heeft veel aandacht nodig. Maar alles bij elkaar is de boel hier goed onder controle.

En dan baby Thomas die één keer per nacht wakker wordt. De lezer voelt dat ik hier elk woord letter per letter moet intikken. De andere hand heb ik nodig om een héél groot stuk hout vast te houden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leg dat stuk hout nog maar even opzij voor later Koen, ge zult het nog nodig hebben als zijn eerste tandjes zich aankondigen, maar dat zul je al wel kennen denk ik!
Benny