zondag 1 juli 2007

Meer nieuws van het front

Deze nacht heeft baby Thomas toch al drie keer bijgetankt. Ook bleek dat hij deze morgen 80 gram was bijgekomen sinds gisteren. Toen hij op de weegschaal ging en daarna in zijn badje was hij weer verbazingwekkend kalm. Maar toen zijn haartjes en oortjes werden gewassen zette hij een sirene op om er het Londense luchtalarm van 1,940 bij te doen verbleken.

Na zijn bad had hij zulk een honger dat hij zijn beste maaltijd uit heel zijn leven (alle 72 uur) naar binnen heeft gekapt. Op weg naar de volgende 80 gram. (Lach niet, hij moet nog veel groeien.)

Peuter Sarah was deze morgen weer zeer lief voor baby Thomas, maar ze heeft duidelijk iets door, en ze vroeg heel veel aandacht. Alles lijkt dus heel normaal!

En oh ja, na de gemiste fles van gisteravond was peuter Sarah deze ochtend al op om 05.30 uur. Dat is voor het mannetje het probleem met die bevallingen: nadat je vrouw negen maanden lang al het werk heeft gedaan, en in het bijzonder de bevalling zelf heeft doorgemaakt, kan jij als vader niet eens zuchten over 05.30 uur. Het vrouwtje heeft dan immers al drie keer de borst gegeven en de rest van de negen maanden...

Geen opmerkingen: