woensdag 23 januari 2008

Gewoon, om het niet te vergeten...

Tot op de dag van vandaag vinden we nog voorstanders van de Irakoorlog (noot aan de lezers van de planeet Aarde, de derde gerekend vanaf de zon: jawel, die zijn er nog steeds, en sommigen houden het volgende nog steeds vol!) die beweren dat Irak in 2,003 WMD's had en/of banden had met de terreuraanslagen van Al Qaeda.

Daarom gewoon "for further reference" deze link.

http://www.msnbc.msn.com/id/22794451/

Ik moet wel zeggen dat het de eerste keer is dat ik op dit soort nieuwssite Bush en de rest in zulke duidelijke bewoordingen als leugenaars te kijk zie zetten. Nu ja, gegeven dat "liegen" alleen maar betekent "het zeggen van dingen waarvan je weet dat ze niet waar zijn" is het niet verwonderlijk dat ze het zeggen. Het is hoogstens verwonderlijk dat ze het nu pas zeggen.

UPDATE

Ah, kijk nu:

http://edition.cnn.com/2008/POLITICS/01/23/bush.iraq/index.html

Misschien nog wat verder updaten. Ze blijven, dus, volhouden dat ze destijds werkelijk dachten dat... en bla en bla en bloody bla. Het punt waarop ze nooit hebben kunnen antwoorden - waarover ze ZO in verlegenheid zitten dat ik niet één keer (niet één (1!) enkele keer) één van die pink op de naad aanhangers zelfs maar heb zien proberen te antwoorden - staat in de volgende post:

http://speelsmaarserieus.blogspot.com/2007/02/als-we-het-toch-eens-hadden-geweten.html

Geen opmerkingen: